O VOĆNIM PIREIMA

Voćni pire je pasterizovan, homogen proizvod, specifične konzistencije, proizveden po najsavremenijem tehnološkom postupku bez dodavanja šećera i konzervansa, odnosno
NAŠI VOĆNI PIREI NE SADRŽE ADITIVE !!!

Kompletan program proizvodnje 100% voćnih pirea je baziran na voću iz Republike Srbije, BEZ DODATOG ŠEĆERA I KONZERVANSA, bez aditiva i veštačkih boja, u skladu za zakonom o bezbednosti hrane, po HACCP i FSSC 22000 standardu.

Odabir voća i kombinacije sa žitaricama su uradjeni na osnovu konsultacija sa eminentnim stručnjacima iz oblasti nutritivne nauke, uz redovne kontrole "Fins Lab" - Laboratorije za tehnologiju, kvalitet i bezbednost hrane Naučnog instituta za tehnologiju u Novom Sadu.

Tehnološki postupak proizvodnje voćnih pirea

Tehnološki postupak pripreme voćnih pirea počinje odabirom i preradom najkvalitetnijih svežih plodova voća na ovim prostorima. Nakon prijema, voće se pere, prebira i sortira, melje, blanšira, pasira i, u sterilnim uslovima, puni u aseptične vreće, koje se pakuju u metalnu burad.
Tako dobijena aseptična smesa se puni i zatvara u aluminijumske posudice, termički
obradjuje pod visokom temperaturom i pritiskom radi obezbedjenja zdravstveno
ispravnog i bezbednog proizvoda, hladi i pakuje u komercijalnu kartonsku ambalažu.





O VOĆNIM PIREIMA    NAŠA MISIJA    O NAMA    KONTAKT   

O VOĆNIM PIREIMA NAŠA MISIJA O NAMA KONTAKT

 
Arsenin